Feel your BH's

De trends op de BH Sky

De sexy Secret voor eronder heeft in de afgelopen jaren maakte een indrukwekkende carriere van de huid kussen monster om de fashion statement. Omdat de mooie stukken zijn veel te slecht om ze te houden onder wraps. De trend van de ondergoed-as-bovenkleding, waarin sensuele eyecatchers knipperen onder outfits, werd opgericht. In aanvulling op deze trend, de driehoek look heeft veroverd de lingerie lades van de meisjes en de harten van de mannen. Het hoogtepunt van de stukken, meestal gemaakt van zoete kant, is zijn bekwame combinatie van comfortabele en sexy. Zonder kussens, tempels en Co, maar met driehoekige beha cups, die onthullen weinig geheimen, het knuffelen boter zachtjes zonder dat daarbij onaangename merken. Een klein nadeel is een beetje minder stoppen, die we graag accepteren voor deze look, echter. En we wilden niet touw te springen in zulke scherpe stukken toch.

Een verhaal van bogen en wows

Een mooi stukje kant leidt de boeg en de Liga beha's, waarna elke fashionista eet. Het is soms niet eenvoudig om hier een overzicht te houden, maar eenmaal uitgebroed wordt u beloond met een zeer speciale wow factor. Een beetje minder ingewikkeld gaat met verminderde versies, die alleen kant een band langs de splitsing en momenteel uitkijken onder bijna elke outfit. Nog steeds vol met trend is top. Of als een mini-applicatie of helemaal over, Lace-looks Overtuig alle Vrienden van de Wasserij. Zelfs pastelkleuren zijn niet klaar met hun grote hoogte-ze geven elke dame een zeer delicate touch. Het maakt niet uit of een strijk beha voor elke dag of balconette voor zeer speciale uren: wij vieren uw bochten!

Lingerie, Get Started

Vind de juiste lingerie voor jezelf in de online winkel of ontdek het vooraf in gespecialiseerde tijdschriften. We zijn vers verliefd op de trendy lingerie trends die overtuigen met linten, bogen of sexy kant. Maakt niet uit of u op zoek bent naar een praktische shirt-beha of de decollete-Miracle van push-ups: join us op nieuwe stijlen die niet alleen schandalig mooi, maar ook oneindig comfortabel met pasteltinten of driehoek ziet.

Lingerie tijdschrift

Lingerieweek 2018