Feel your Body's

Het lichaam als top

Lichamen zijn nu niet alleen sexy ondergoed-het een stuk is ook steeds meer in beweging in de bovenkleding. Sterren als Kendall Jenner of Taylor Swift hebben lang geleden ontdekte de trend voor zichzelf en combineren het warme stuk aan boyfriend jeans en sneakers. Op dit moment zijn er tal van ontwerpen met gedurfde Details, zoals cut-outs of veters op de hals-maar ook organen met koltruien zijn volledig aangekondigd dit seizoen. Als u wilt een kijkje nemen op de volgende partij, pak de sexy transparante lichaam met fluwelen decoraties of veters op de V-hals. Er zijn geen grenzen aan de verbeelding. Maar let op: voor deze trend, het motto is: minder is meer, anders is de look snel ziet er goedkoop.

Het lichaam voor onder

Er zijn de eenvoudige schone modellen in uni met Tank Top carriers en zachte trui of de verleidelijke modellen gemaakt van kant met pre-gevormde manden, String been halslijn en sexy lingerie kleuren. De voormalige past goed onder de basics zoals de witte en zwarte T-shirt, onder de klassieke blouse of op koude dagen onder een snoezige wollen trui. In de avond, de lingerie lichaam verbergt misschien onder de kleine zwarte of onder een sexy cocktail rok. Vooral in de winter, het lichaam is een goed idee, want het houdt de rug en de buik warm en het glijdt niet.

Lingerie, Get Started

Vind de juiste lingerie voor jezelf in de online winkel of ontdek het vooraf in gespecialiseerde tijdschriften. Lichamen zijn een van de zeer speciale lingerie onderdelen met vrouwelijke charme: Dit elegante een stuk is altijd perfect en kan worden gebruikt in vele opzichten. Omdat lichamen zijn niet gedragen net onder onze kleren voor een lange tijd.

Lingerie tijdschrift

Lingerieweek 2018