Feel your Jarretels & jarretelkousen

Jarretels & jarretelkousen

Lingerie voor elke dag en voor speciale gelegenheden

Ooit uitgevonden voor meer pragmatische redenen, vandaag zijn ze als geen ander mode-item voor erotische sensualiteit. En het maakt niet uit of je iemands hoofd wilt draaien of je gewoon heel mooi en sexy wilt voelen, kousenbanden met bijpassende kousen zijn daar de perfecte partner voor. Sommige modellen hebben zelfs een corsage-functie.

Bretels voor adembenemende outfits

Bretels voor adembenemende outfits

Sensueel kant, glanzend satijn of warme transparantie - de selectie van stijlvolle en sexy jarretellen is enorm en ongelooflijk verleidelijk. Want een lingerie met een krachtig wow-effect is naar onze mening nauwelijks een weg langs de delen. Panty is praktischer? Natuurlijk! We houden ook van hen wanneer dingen snel of zo eenvoudig mogelijk moeten worden gedaan. Maar kousenbanden zijn niet gemaakt voor momenten waarop het bijzonder snel en pragmatisch moet zijn om heen en weer te gaan. Nee, deze opwindende delen zijn gemaakt voor sensuele momenten die zich kunnen voorttrekken. Voor dromerige blikken, die iets langer willen blijven en een gevoel van mooi en begeerlijk zijn. We willen ook graag wat meer tijd besteden aan het aankleden.

Sexy figuur vleier

Voor een perfecte outfit met bretels is de juiste pasvorm cruciaal. Omdat de heupgordel te strak is en snijdt, wat ongemakkelijk is en leidt tot de vorming van ongunstige Poelsterchen. In de kousen moet echter een te grote maat worden vermeden. Omdat deze rond je benen fladderen, is het met de sensualiteit snel voorbij. Als je eenmaal je ideale maat hebt gevonden, geniet ervan. Kousen en kousenbanden moeten altijd overeenkomen met beha en slipje. Maar dat betekent niet dat ze grotendeels identiek moeten zijn. We houden bijvoorbeeld van het verleidelijke contrast gecreerd door de combinatie van zwarte en rode delen. Sommige modellen zijn ook versterkt met eetstokjes en helpen als corsage om de buik en het middelgebied optimaal te vormen. Geeft u de voorkeur aan buikvrije outfits? Dan zijn jarretelles die direct op de dijen worden gedragen een goede optie.

Lingerie, Get Started

Vind de juiste lingerie voor jezelf in de online winkel of ontdek het vooraf in gespecialiseerde tijdschriften.

Lingerie tijdschrift

Lingerieweek 2018