Feel your Slipjes en Snaren

Dames snaren als discrete metgezel voor elke gelegenheid

De vraag van de juiste slipje voor eronder triggers regelmatige controverse. Panty, Braziliaans of gewoon de string: de meningen over het model, die stijl en comfort het beste combineert, ga ver uit elkaar. Vaak, alleen de string wordt gezegd dat het ongemakkelijk en vervelend. Dit is absoluut geen must. Vooral sportieve katoen modellen met zachte tailleband zijn speciaal ontworpen voor sport, waar ze voorkomen dat lelijke naden en contouren worden getrokken door de dunne en knusse sportbroek. Maar zelfs in het dagelijks leven bent u vaak onder skinny jeans de meest ontspannen variant, waarin je geen zorgen te maken over het feit dat je iets over je ondergoed verraden. Voor romantische momenten voor twee, de modellen met kant zijn natuurlijk optimaal. Met een vleugje stof en kant, je beter half zeker niet kan je ogen uit te schakelen!

Onbeperkte selectie van stoffen, snijwonden en kleuren

De verscheidenheid van verschillende snaren is enorm. In de vooraanzicht, sportieve en discrete varianten zien er meestal als klassieke slipje en verbergen een beetje meer. Nauwelijks gesneden varianten kunnen duidelijk worden gezien als een String, maar ze brengen ook een iets bredere rib. De heetste optie is strings, waar de werkelijke stof sectie alleen wordt gehouden en verbonden door snaren. U ook kiezen tussen kant, functionele materialen zoals microvezel en kant, en natuurlijk uw verbeelding is geen limiet in termen van kleur.

Lingerie, Get Started

Vind de juiste lingerie voor jezelf in de online winkel of ontdek het vooraf in gespecialiseerde tijdschriften. Voor de perfecte jeans stoel zonder prints, de verrassing voor de geliefde in de avond of gewoon om goed te voelen: snaren zijn een geweldige uitvinding die de juiste bochten te benadrukken, tonen veel en toch verhullen de beslissende. Of kant, Ultra-mini of sportief hier vindt u het juiste kledingstuk voor u.

Lingerie tijdschrift

Lingerieweek 2018