Care Tips voor lingerie

Bras

Bh's zijn ideaal gewassen met de hand. In de wasmachine in geen geval warmer dan 30 graden tot 40 graden c (dit geldt ook voor slips). Een wasserette tas beschermt de inhoud en op hetzelfde moment voorkomt dat tempels van beschadiging van de machine tijdens het Spinning proces.

Witte lingerie

Witte lingerie wordt gewassen op 30 graden tot 40 graden c met speciaal wasmiddel voor wit linnen (producten met blauwe korrels buigen voor een geelverkleuring van de Wasserij). De lingerie, wanneer de tijd het toelaat, laten drogen op de kleding rek. Nooit droog op de kachel, in de Tumbler of in de directe zon: extreme hitte versnelt de slijtage van stoffen en kant.

Goed om te weten:

Natuurlijke kleuren en heldere gele tinten maken deel uit van de kleurrijke lingerie en niet het witte linnen. Wasmiddelen voor wit linnen bevatten bleekmiddel en fleuren de Wasserij.

Gekleurde lingerie

Was nooit uw gekleurde lingerie met waspoeder met blauwe korrels. Deze korrels vallen de kleuren en laat ze vervagen. Insider tip: Bevestig de kleur van uw wasgoed voor het gebruik van azijn! Dit is heel simpel: je hoeft alleen de lingerie in een bad met een scheutje azijn, dan grondig te spoelen en in het koude water te genieten met wat waspoeder. Nu moet het water niet meer verkleuren!

Algemene zorg instructies

Als u precies aan de zorg instructies en symbolen op de etiketten kleeft, zult u gewoonlijk lange tijd van uw lingerie genieten. Het dragen tijd Verander je BH vaker. De elastiekjes van de hoogste kwaliteit beha's moeten ook "rust" nadat ze zijn gebruikt voor een hele dag.

Vlek verwijderen

Het kan gebeuren dat je lingerie, bijvoorbeeld door zweten verf op de bovenkleding. Omgekeerd kan je lingerie ook verkleurd worden door een ander kledingstuk. Dan is een bad met koud water en een aantal vlekken remover wordt aanbevolen. Reizen Zet al uw wasgoed samen in een zak, zodat het niet is gecomprimeerd in de koffer met andere kledingstukken. Neem een kleine buis van fijn wasmiddel met u op reis, in geval van nood haar shampoo gaat ook.

Lingerie, Get Started

Vind de juiste lingerie voor jezelf in de online winkel of ontdek het vooraf in gespecialiseerde tijdschriften.

Lingerie tijdschrift

Lingerieweek 2018